4/30/15

Apple blossom in the backyard



In april zijn mijn mini appelboompjes in bloei. Ze geven de tuin meteen een lentesfeer.
Geniet van de foto's die ik van de week nam van deze prachtboompjes...
Liefs, Claire











 

4/29/15

Rosemary in a tin



Vintage blikken kunnen heel mooi werken als plantenpot. Binnenshuis pas ik dit al langer toe, maar in de tuin werkt het net zo leuk. Het geeft net wat extra kleur en vaak zijn vintage blikken voorzien van geweldige typografie, zoals dit blik van de Gruyter Koffie.


Bluebirds in the Backyard verzamelt de mooiste vintage blikken die regelmatig te koop zijn op onder andere de Pop Up Market in Dordrecht, elke laatste zondag van de maand op het Beverwijcksplein :) Be inspired en ik hoop je binnenkort daar eens te mogen begroeten! :)
Liefs, Claire






 




4/28/15

My April Garden


De tuin gaf ooit de doorslag voor het kiezen voor mijn huisje in het centrum van Dordrecht. Ik woon in een relatief klein appartement met mijn lieve zoontje, maar de tuin geeft extra ruimte en vrijheid :) In april komt er veel in knop en bloei, ik laat je meegenieten van de foto's die ik heb gemaakt. Van mijn nieuwe hertje (van plastic) die bezoekers trekt, mijn drie lieve kipjes, en heel veel mooie bloemen! Geniet van de mooie zonnige lentedagen die zich af en toe laten zien in ons landje.
Liefs, Claire

mijn nieuwe hertje op de vintage queen ann bank :)

saxifraga in een oud kasje op een tafel

een minivijvertje met saxifraga in een oud kooitje en een witte pauwstaart

de rode bezoeker die dagelijks even een dutje op de bank doet




 
nog veel in knop in prachtige kleuren


de appelbloesem




mijn drie kipjes, ze zijn van het ras Cochin




Matthews picknicktafel met op de achtergrond het kippenhok

 

de vijgeboom staat al mooi in knop 

4/19/15

Pop Up Market - Afterglow


Vandaag was de eerste Pop Up Market in Dordrecht van dit jaar. Het was een zonnige dag met heel veel bezoekers, geweldige singer songwriters en een heerlijk sfeertje op het Beverwijcksplein in het centrum van Dordrecht. Vrienden en vriendinnen kwamen helpen met opbouw van de stand, het geluid voor de singer songwriters, en ik kreeg spontaan een broodje kaas, tonijnwraps en zelfs een biologisch sapje cadeau. Wat een heerlijke dag.
Ik zit nog even in een afterglow en ik zie nu al uit naar de komende edities van de Pop Up Market! :)
With love, Claire